AB: PKK terör listemizden çıkamaz

Gündemdeki olaylar,tartışmalar
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 24 Şub 2007 13:28

daygen yazdı:SEBEBSİZ HIC BISEY OLMAZ ADAMLARIN ISTEDIKLERI DUNYADA NANINMALARI MECLISTE BULUNMALARI ANA DILLERIYLE EYITIM ORETIM GORMELERİ DEVLET BUNLARI KABUL ETMIYORLAR
İŞİN YIRTILDIGI YER ORASI TURKIYE CUMHURIYETINI BERABER KAZANDIYSAK BAYRAGIMIZIN KOSESINDE KURTLERI SIMGELEYEN BIR SIMGE ISTIYORLAR AMA BUNU IMKANSIZ BULUYOR DEVLETIMIZ
İMKANSIZ LAFINI KULLANDIGI SURE BUNLAR DEVAM EDERLER HANI DERLERYA KAYBEDECEGIM BISEY YOK
NERDEN INCELIYORSA ORDAN KOPSUN MANTIGIYLA CEPE TUTUYORLAR
ya bu istedikleriniz tabiki imkansız..meclisde kürt bir sürü kişi var..bi ara cumhurbaşkanımızda kürttü :!: :!: :!: ama Allahını seviyosan bir düşün senin ana dilin kürtçe olabilir ama türk vatandaşısın ve türkçe eğitim verilmeli..eğer seçmeli ders olarak koycaklarsa ona bir lafım yok..ama kalkıpta kürtçe eğitim verilemz..ozaman herkes kendi dilini kullanmak ister..tek kürtler yok bu ülkede..bizim bayrağımızda belli..neden değştirelim ki..herkesin kanı var o bayrakta..sadece kürtlerle türklerin değil :!: :!:

ANTER
Üstteğmen
Üstteğmen

Mesaj gönderen ANTER » 24 Şub 2007 15:02

Kavramları biraz yanlış algılıyorsunuz gibi.Meclise girilmiyor denilirken,halkın çoğunluklu oyunu alıp meclise giremeyenlerden bahsediliyor.Diyarbakır gibi bir büyük şehirde %56 oy almış bir partinin adayları değil diğer adaylar diyarbakırı temsil ediyor.Bu büyük bir haksızlık?
Mecliste şuan varolan kürtler konuşamaz,konuştukları an orda kalamazlar.
"Kerkük'e yapılan bir saldırıyı Diyarbakır'a yaparız" dediği için insanları tutuklatan bu ülkede kim neyi konuşabilir ki?
dr_emre21
Yüzbaşı
Yüzbaşı
Ruh Hali:Mutlu
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen dr_emre21 » 24 Şub 2007 15:11

ne komik ya...sanki bu yasa diyarbakırda %56 oy alan partiyi meclise sokmamak için çıkarılmış gibi konuşuyosun.%10 barajı her parti için geçerli ve her yerde geçerli.madem türkiyede bilmem kaç milyon kürt var o zaman versinler o partiye oylarını da meclise soksunlar.
biraz daha akıl alır şeyler varmıydı!?..
reis
Albay
Albay
Burç:Balık
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen reis » 25 Şub 2007 00:41

seçi portatif bır falıyet sadece savları kandırmak ıcın yapılmıs bır sıyaset anahtarı
akp hepınız bılırsınız
adamlar gırdıyı ılk secımde buyuk bır fark atarak ıktıdar oldular
ha sayın başbakanımızın ufak bır suc nedenıyle gıremedı ondan sonra kasten sıyırte secımı ıptal ettıler ondan sonra basbakanımıza sıyaset serpestlendıyınden sonra orda mılet vekılı olarak kalktı ve yenıden yapılan secımde adam kazandı o zamankı basbakan olarak secılen abdullah gul yerını ona vererek basbakan yardımcısı oldu
1 adam neden kendi memlekeketınde mıllet vekılı olarak kalkmadıda siirte kalktı
2 neden başbakanlık kazanmıs bır adam yerını ona deyılde başkasına vermedi
3 ılk defa secıme hangı partı gırmişte buyuk bır rekorla bırnıncı olmuş
varmı bunlar hepsı tesaduf yada şansı vardı adamın dıyecek kişi
bunlar hepsı sıyaset polatıka sayın dj-emre bey
bunun arkasında abd var neden okadar saf davranıyorsunuz anlayamıyorum sızı
buyur bana acıklayın beyazgul ve dj emrah
beyazgül
Yönetici
Yönetici

Mesaj gönderen beyazgül » 26 Şub 2007 15:10

abd olduğunu bizde biliyoz daygencimmmmmmmmmm..herşeyin arkasında abd var sizin desteklediklerinizinde arkasında abd var..bizim desteklediklerimizinde 8) ama hala birbirimizi anlayamıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :twisted:
Piremerd
Üstteğmen
Üstteğmen

Mesaj gönderen Piremerd » 26 Şub 2007 16:06

beyazgül yazdı:abd olduğunu bizde biliyoz daygencimmmmmmmmmm..herşeyin arkasında abd var sizin desteklediklerinizinde arkasında abd var..bizim desteklediklerimizinde 8) ama hala birbirimizi anlayamıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :twisted:
Nihayet bir konuda aynı düşündüğümüz ortaya çıktı.Evet ABD ortak bir düşman ve elele vererek ondan kurtulmalıyız.
beyazgül
Yönetici
Yönetici

Mesaj gönderen beyazgül » 27 Şub 2007 12:07

peki ya nasıll :roll:
reis
Albay
Albay
Burç:Balık